geitenkaas

Geitenkaas uit Nederland


Geitenkaas uit Nederland


Een ruim assortiment Stellinger geitenkaas is inmiddels niet meer weg te denken uit het kaasassortiment.
Steeds meer consumenten ontdekken de verfijnde smaak van geitenkaas in al haar varianten. Een  licht verteerbare kaas met  een volle smaak voor een gezonde keuze.


Stellinger geitenkaas is er in de volgende varianten:

Milde Geitenkaas: Stellinger milde geitenkaas mild heeft een heerlijke volle romige smaak. Ook uitermate geschikt voor in een salade of bij de tapa's. De kas heeft 7 weken gerijpt.
 

Belegen geitenkaas: ook voor belegen geitenkaas zijn er de voordelen van de goede eigenschappen van geitenkaas, gecombineerd met een volle licht pikante smaak. Kortom een aanrader op elk moment van de dag. Rijping: 3 maanden.
 

Pittig belegen geitenkaas: Geitenkaas is de beste oplossing voor mensen met een koemelk allergie. Door deze geitenkaas langdurig te rijpen (12 maanden), onder gelijke temperatuur en vochtigheidsgraad, ontstaat een volle pikante smaak.  
 

Geitenkaas met brandnetel kruiden: mede dankzij de sterk gestegen populariteit van geitenkaas in het algemeen is ook de vraag naar meer variaties toegenomen. Één van de eerste aanvullingen op het geitenkaas assortiment is de geitenkaas met brandnetel. Een kaasje met niet alleen een verfijnde smaak, maar ook met een zuivel die uitnodigt om te proeven. Rijping: 7 weken.
 

Geitenkaas met fenegriek: De laatste aanvulling op het geitenkaas assortiment is de geitenkaas met fenegriek. Een kaasje die de verfijnde smaak van geitenkaas combineert met de nootachtig zoete smaak van de fenegriek. Rijping: 7 weken.
 

 

Bekijk alle foto's