wijn

Wijn

Een goed glas wijn is een kroon op de dag. De lichte fonkeling in het glas, de milde geur, de royale smaak. U geniet van de wijn – maar vooral van het moment. Wijn blijft verrassen.
De Kaaskoperij presenteert u daarom met gepaste trots (een deel van) haar assortiment wijnen. U proeft in onze wijnen de sfeer van de authentieke wijngaardenier. Wijnen die worden gemaakt bij de wijnboer zelf en niet op grote cooperaties waar alles bij elkaar wordt gevoegd tot 'een wijn'.


Wijnen waarin de passie van de wijnboer te proeven is en waarvan de kwaliteit onomstreden is. Ons assortimenet is samengesteld op basis van smaak, combinatie met onze andere producten en geografie. Dat betekent dat we ook wijnen uit Duitsland en Oostenrijk verkopen, misschien niet voor iedereen even voor de hand liggend, maar o zo lekker! Natuurlijk vergeten we de traditionele wijnlanden zoals Frankrijk, Italie, Spanje en Portugal niet. Daarnaast hebben we ook wijnen uit Argentienie en Chili. Onvervalste kwaliteit tegen gunstige prijzen. Op deze website kunt u vast uw keuze maken. Mocht u meer willen weten, vraag het ons: in de winkel of via de site.

 

U kunt onze wijnen kopen in onze winkels, maar vanaf nu ook in onze webwinkel. Online, rustig thuis, vanuit uw eigen luie stoel uw wijn bestellen. We bezorgen de wijn thuis, dus u heeft er geen omkijken meer naar. Het adres van de webwinkel: https://www.wijnkring.nl

In onze webwinkel vindt u alle wijnen die we ook in de winkel verkopen, maar er staan ook altijd wel een paar wijnen in de webwinkel die we niet in de fysieke winkel hebben. Dit om de website ook spannend te houden. Kom snel kijken!!