Italiaanse anti pasti

Met Antipasti wordt in de Italiaanse keuken hapjes bedoeld die men serveert als eerste gerecht wanneer men aan tafel gaat. Het zijn allemaal verschillende gerechtjes op schaaltjes of in bakjes, waaruit iedereen een beetje naar believen neemt. In Nederland kan men deze gerechtjes ook gebruiken als borrelhapjes of amuses of in een iets grotere  vorm zelfs als voorgerecht.

Antipasti kunnen van vis, vlees of in de vorm van worsten, groenten, brood en zoetzuur producten zijn. Voorbeelden zijn gevulde champignons, risotto kroketjes, crostini met diverse pesto’s, garnalenspiesjes met paprikadip, gevulde champignons, olijfjes in krokant gebakken gehakt, bruschetta met mozzarella di bufala en nog veel meer.

De workshop start met een uitleg over een aantal specifieke onderdelen van de te bereiden gerechtjes. Vervolgens bereidt u in groepjes de gerechtjes voor.
We dekken  gezellig de tafel en serveren de door u gemaakte gerechtjes zodat we een heerlijk tafel hebben met verschillende hapjes, die we dan onder het genot van een heerlijk glas wijn opeten.

U kunt bij reservering aangeven of u vegetarisch bent of een allergie heeft. Wij zullen daar dan zoveel mogelijk rekening mee houden bij de samenstelling van het menu.