Altijd verse maaltijden van Eten met Gemak bij Kaaskoperij Thomas

Alle verse maaltijden worden bereid met verse ingrediënten uit het seizoen. Onze gediplomeerde koks bereiden de gerechten in onze professionele keukens op dezelfde manier als u dat thuis zou doen. Ze gebruiken bovendien zo min mogelijk zout en toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen.

 Na het koken worden de maaltijden snel gekoeld. Dit zorgt ervoor dat de vitamines, voedingsstoffen en smaak optimaal bewaard blijven. Direct daarna worden de maaltijden verpakt. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden nog een aantal dagen bewaard kunnen worden in de koelkast.

 

Van de hoogste kwaliteit
De maaltijden van Eten met gemak worden gekookt in keukens die zijn gecertificeerd met het BRC-7A certificaat. Dit zegt u natuurlijk niks en dat begrijpen wij, maar het is één van de hoogst mogelijk certificeringen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit ter wereld.

 

Kwaliteit is voor ons zo belangrijk dat vaste kwaliteitsmanagers de hele week controles uitvoeren op onze grondstoffen, apparatuur, medewerkers en eindproducten. Ook worden elke week enkele willekeurige maaltijden naar een extern laboratorium gestuurd. Dit laboratorium test de maaltijden op microbiologisch niveau.

Dit doen wij allemaal om ervoor te zorgen dat u een verse, smakelijke, maar vooral eerlijke maaltijd kunt verwachten waarop u kunt vertrouwen.


Bestel online een proefpakket op www.etenmetgemak.nl
 

Vier dagen houdbaar
Bij het afleveren van de verse maaltijden zijn deze gemiddeld vier dagen houdbaar in de koelkast, tussen de 2 tot 5 graden.

Wij kunnen deze houdbaarheid bij onze verse maaltijden bereiken door ons unieke verwerkingsproces. Bacteriën krijgen bij ons daarom geen kans, omdat alle zuurstof uit de verpakking wordt gezogen. Dit zorgt ervoor dat het bedervingsproces nagenoeg stilstaat.

Als een maaltijd eenmaal is verwarmd, dan kan deze niet meer worden bewaard. De verse maaltijden zijn eventueel ook in te vriezen. Onze voorkeur gaat hier niet naar uit. De maaltijden kunnen maximaal een maand na datum op het etiket in de vriezer worden bewaard.