Bezorgen:

Het bezorgen van een cadeaupakket (in de regio Assen) kost  6,95 per adres. Voor de rest van Nederland zullen wij het pakket verzenden met DHL of Post NL. Ook dit kost 6,95 per adres.

Als je in de winkelkomt afhalen, kost dat natuurlijk niets.

Levertijd:
We doen er alles aan om het pakket op tijd bij de ontvanger te krijgen. In het bestelproces kun je de gewenste leverdag aangeven. Over het algemeen hanteren we de volgende levertijden:
Besteld voor 10.00 uur: levering binnen 2 werkdagen
Besteld voor 23.59 uur: levering binnen 3 werkdagen
Zaterdag en zondag: levering binnen 3 werkdagen

Levering via Post NL of DHL kan iets langer duren dan hierboven staat aangegeven. Dit komt omdat wij deze organisaties niet kunnen beïnvloeden. Via een track en trace code kunt u uw bestelling volgen.

Ophalen en zelf uitzoeken in de winkel kan natuurlijk ook. Onze openingstijden vindt je ergens anders op onze website. Zo kun je zelf je pakket samenstellen, of je door ons laten adviseren. Als je een bestelling plaatst in de webshop, kun je hier zelf de afhaaldag in de opmerking doorgeven.

Wat verzenden we:
We verzenden in principe alle producten uit ons assortiment. Het spreekt voor zich dat we gekoelde producten niet verzenden.

Betalen:
Het betalen van je bestelling willen we zo gemakkelijk mogelijk maken. Je kunt veilig met Ideal betalen via de website, of contant in de winkel, als je een cadeaupakket ophaalt.